Revalidatie
Revalideren, daar moet je wel wat voor over hebben. Wat helpt is een goede motivatie, persoonlijke begeleiding van een van onze therapeuten en de positieve omgeving van het Life Fit Centre.

Je kunt bij ons revalideren voor o.a. een nieuwe knie (total knee - TKP), een nieuwe heup (total hip – THP), na een hernia of na een meniscusoperatie. Met preoperatief optrainen zorgen we ervoor dat je topfit bent, al voordat je geopereerd wordt. Maar ook na een langdurig ziekbed of bij een ernstige ziekte kun je rustig beginnen en op je eigen niveau revalideren.

Tijdens de revalidatie werken we samen met de behandelend specialist op basis van een protocol. Dit is een behandelschema gebaseerd op richtlijnen die voortkomen uit wetenschappelijk onderzoek naar de beste herstelmethodes. Een protocol is het houvast, maar ieder mens is anders en verdient een individuele benadering.

Door gebruik te maken van de uitgebreide trainingsmogelijkheden van het Life Fit Centre, revalideren we in een gezonde, dynamische omgeving. Hierdoor wordt je niet bevestigd in je medische klachten, maar krijg je een extra stimulans om vooruit te komen. En we motiveren je om net weer een stapje verder te gaan dan je van te voren had gedacht.