1e afspraak

Je kunt tegenwoordig rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Wel zo makkelijk, je hebt dus geen verwijzing meer nodig van je huisarts.

In het Life Fit Centre

Kom je voor de eerste afspraak, ga dan naar de hoofdingang van het Life Fit Centre. Je kunt je melden bij de receptie van het LFC en aangeven dat je een afspraak hebt bij Gijs Fysiotherapie. Graag plaatsnemen achterin de koffiecorner van het LFC, hier is de ingang van de praktijk. De therapeut met wie je een afspraak hebt, haalt je dan op.

Intake en onderzoek

De eerste afspraak bestaat uit een intake: een vraaggesprek en een fysiotherapeutisch onderzoek. Ook stellen we dan samen het behandelplan op. Deze afspraak duurt plusminus een half uur.

Wil je voor de eerste afspraak meenemen

  • een rijbewijs of ander geldig legitimatiebewijs,
  • een handdoek,
  • en een eventuele verwijzing van de huisarts of brief van de specialist.

Onze Huisregels vind je hier.

Afspraak afzeggen of verschuiven?

Dit kun je tot 24 uur van te voren te doen: telefonisch op 023-524 56 88 of in het weekend via een e-mail naar info@gijsfysiotherapie.nl. Lukt dit niet en verschijn je niet op de afspraak, dan wordt de behandeling in rekening gebracht.

Gijs Fysiotherapie tarieven 2022

Behandeling fysiotherapie € 39,50
Behandeling aan huis van patiënt€ 50,50
Behandeling manueel therapie€ 48,50
Behandeling bekkentherapie€ 53,00
Screening, intake en onderzoek na screening€ 48,50
Rapporten – behandelverslagen € 40,00
Dynaband€    7,00
Kinesio tape per rol€ 13,00
Kinesio per meter€    5,00
Biofreeze tube of roller € 13,00

Zorgverzekering

De praktijk Gijs Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars een contract, waardoor de nota van de behandeling rechtstreeks door de praktijk bij de zorgverzekeraar wordt ingediend. (In 2021 was dit alleen niet het geval bij Zorg & Zekerheid, in 2022 heeft Gijs Fysiotherapie ook hier weer een contract mee). Graag zelf controleren hoe en of je verzekerd bent voor fysiotherapie, manuele therapie of bekkenfysiotherapie.